Rólunk

Mamakaja, ahogy a cégnevem is fémjelzi, tyúkanyó módjára, hatalmas szorgalommal, tapasztalattal és a főzés örömével a szívemben kelt életre mindenki nagy örömére. 13 évvel ezelőtt még álmodni sem mertem erről, hiszen egy egészen más szektorban dolgoztam, mielőtt teljesen áteveztem volna a vendéglátás területére. Mint sok hazai vállalkozó életében nálam is először befektetési és pénzkereseti cél volt az első szempont, ám ez mára jelentősen megváltozott. Hiszen jött az érzés, a napról-napra erősebben lüktető érzés, amely éreztette velem, hogy ezt a szakmát én egyre jobban szeretem. Így ma már a megélhetés mellett a főzés öröme és a visszajáró vendégek elégedettsége együtt adja azt az örömet, amiért úgy döntöttünk a férjemmel, hogy újabb családi vállalkozást indítunk.

A tapasztalat, a rutin csak évről-évre nőt, amely lehetőséget adott arra, hogy már a férjemmel együtt kipróbálhassuk magunkat a vendéglátás egyéb területén is, ezért a teljesség igénye nélkül már dolgoztunk:

A jelenleg már évek óta sikeresen működő kifőzdénkben a kezdetektől ugyanazzal a csapattal dolgozunk együtt, így mi sem bizonyítja jobban, hogy számunkra nem csak a vendégek, hanem a munkatársak elégedettsége is kiemelkedően fontos.

Ami az ételeket illeti, eleinte a meglévő, jól bevált recepteket használtuk, de mára saját receptjeinket készítjük el, amik vendégeink visszajelzése alapján osztatlan sikert aratnak.

Fontos számunkra a mai rohanó világban arra is figyelni, hogy minden korosztály étkezési igényeit kielégítsük. Törekedjünk az egészséges, kiegyensúlyozott ételsor kialakítására, levéve a főzés terheit a családokról úgy, hogy ízletes és változatos hazai ízek kerüljenek az asztalra.

Szeretnék, hogy vendégeink azzal a megnyugtató gondolattal rendeljenek otthonukba általunk készített ebédet vagy vacsorát, mintha Ők készítették volna, amelyben a hazai ízek köszönnek vissza.

Legyenek nyugodtak a minőség, a szakértelem és a megbízhatóság tekintetében, hiszen a Mamakaja étterem az ételeket szívből főzi mindenki számára.


Kóstólják meg mihamarabb ételeinket, amelyhez mindenkinek jó étvágyat kívánunk!

Botka – Árkus Ágnes
Cégvezető